Scalping Trading

Faktafinans

Oavsett om du är en veteran inom valutahandel eller om du precis börjat så har du säkerligen hört talas om scalping trading. Detta är troligen något som du har hört talas om genom olika diskussioner som handlat om trading strategier. Du kanske hört att scalping är motsatsen till det som kallas daytrading och swing trading.

Det är ganska så enkelt att lita ut vad daytrading omfattar men när det kommer till scalping trading så kan det vara betydligt svårare att förstå. Vi kommer dock att förklara hur detta fungerar här hos FaktaFinans. Här nedan kan du läsa allt du behöver veta om denna typ av handelsstrategi.

Vad är Forex Scalping?

För att du bättre ska kunna förstå vad scalping trading är så behöver vi först och främst göra oss bekanta med vad scalping faktist betyder. Scalping trading är ett begrepp inom dagshandel som man använder för att kunna beskriva en strategi som handlar om att man ska öppna och stänga affärer snabbt. Detta går även under namnet microtrading.

De investerare som använder sig utav denna typ av trading brukas kallas för scalpers. Deras syfte och mål är att öppna och stänga hundratals eller tusentals affärer varje dag för att uppnå sin dagsvinst.

Scalping är egentligen en typ av daytrading men istället för att du tillåter dina affärer att stå öppna över en dag så kommer du att stänga dessa efter enbart några sekunder eller upp till 15 minuter. Scalping trading är namnet som används när man brukar det inom handel med valutor.

Marknaden för valutor är den största marknaden med en hög handelsolym som vanligtvist överstiger biljoner kronor dagligen. Det handlar vanligtvist om valutapar för flera hundra miljarder kronor varenda dag. Detta skapar både en hög likviditet och volatilitet.

Hur fungerar Scalping Trading?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.